Winkel

GESIGNEERD EXEMPLAAR van het Luisterboek ”Een leven als een lied”!

Vrijdag 7 mei j.l. is het luisterboek ”Een leven als een lied” uitgekomen van Willeke Alberti, ingesproken door Willeke zelf & Belinda Meuldijk.

Het luisterboek verschijnt in een prachtige de luxe digi-pack verpakking met daarin 8 cd’s voorzien van veel fotomateriaal en bevat tevens een intiem gesprek tussen Willeke en Belinda over de meest recente periode.  Het perfecte cadeau voor moederdag!

In dit bijzondere luisterboek deelt Willeke Alberti openhartig haar leven met tekstdichter en goede vriendin Belinda Meuldijk. U wordt deelgenoot van het persoonlijke en professionele lief en leed van Willeke in haar rol als dochter, zus, partner, moeder, oma, vriendin, actrice en zangeres. Een spiegelbeeld van telkens weer samen zijn. Een leven als een lied. 

Bestelinformatie: De prijs van het luisterboek is € 24,99. Wilt u het luisterboek nu alvast bestellen? Vul dan onderstaand formulier formulier in. U krijgt van ons een mailtje met gegevens voor het overmaken van de bestelling en verzendkosten. Het luisterboek is gesigneerd door Willeke!


    Ik wil graag een luisterboek bestellen. Graag ontvang ik een mail met de betaalgegevens.


    Muziek CD’s / LP’s nu online te koop via Platenzaak.nl