Diggy Dex, Willeke Alberti en Xander de Buisonjé naar Huis van Oranje

Aan de selectie van Huis van Oranje zijn vandaag opnieuw drie grote spelers toegevoegd. Diggy Dex, Willeke Alberti en Xander de Buisonjé zullen tijdens Huis van Oranje in de Johan Cruijff ArenA hun opwachting maken voor het Oranjepubliek.

Willeke Alberti kent iedereen, onder meer van de hits Ome Jan, Niemand Laat Zijn eigen Kind Alleen en Samen Zijn, dat de zangeres dit jaar voorafgaand aan Nederland – Duitsland samen met Diggy Dex nog liet horen in de Johan Cruijff ArenA. Songwriter en rapper Diggy Dex maakte naam met de muzikale successen Treur Niet (Ode Aan Het Leven) en Slaap Lekker (Fantastisch Toch) en maakt deel uit van de gelegenheidsformatie The Streamers. Xander de Buisonjé brak door met de band Volumia! (Hou Me Vast en Afscheid) waarna hij uitgroeide tot één van de populairste artiesten van Nederland.

Alle drie zijn ze enthousiast over de gouden combinatie van muziek en sport die bij elkaar komen in Huis van Oranje. Alberti: “Waar ik het meest naar uitkijk, is dat Oranje het WK wint. Mijn grootste wens is dan ook dat we tot en met de finale in de Johan Cruijff ArenA staan. Daarom doe ik mee aan Huis van Oranje!” Diggy Dex: “Ik hou van de saamhorigheid die zowel muziek als sport met zich meebrengen. Een goede sfeer, muziek, met elkaar zingen en voetbal kijken: in Huis van Oranje komt het allemaal samen!” De Buisonjé: “Met z’n allen live naar de wedstrijden van het Nederlands elftal kijken, in een volle ArenA, met al die energie: dat zou ik voor geen goud willen missen! Daar moet je gewoon bij zijn!”

Huis van Oranje

In Huis van Oranje kunnen Oranjefans alle WK-wedstrijden van het Nederlands elftal live volgen op megaschermen. Met een muzikale pre-show brengen onder meer Ronnie Flex, Typhoon, Flemming, Willeke Alberti, Diggy Dex, Xander de Buisonjé en Emma Heesters het publiek in de ultieme Oranjestemming. DJ La Fuente verzorgt op 25 november in de rust van Nederland – Ecuador de halftime show, Lucas & Steve nemen het rustspektakel op 29 november bij Nederland – Qatar voor hun rekening. De komende weken worden er nog enkele namen toegevoegd aan de line-up. 

Huis van Oranje vindt plaats op maandag 21 november (AFAS Live), vrijdag 25 november en dinsdag 29 november (Johan Cruijff ArenA). Bij alle vervolgwedstrijden van het Nederlands elftal openen de deuren van Huis van Oranje ook in de Johan Cruijff ArenA.