De week van Willeke


De week van Willeke:

Wat een mooie en indrukwekkende week heb ik achter de rug: vorige week woensdag en donderdag mocht ik een gastoptreden verzorgen in Theater Carre bij de concerten van de fantastische Wende Snijders. Wat waren dat 2 prachtige avonden zeg. Daarnaast was ik donderdag 12 september j.l. met een aantal andere lieve collega’s te gast bij de boekpresentatie over Anneke Grönloh, mijn dierbare vriendin die ik helaas al een jaar moet missen. Ik prijs mijzelf dan ook gelukkig en ben dankbaar dat ik nog steeds omringd worden door vrienden, familieleden en collega’s met wie ik mag optreden en samenwerken en kijk dan ook heel erg uit naar de 2 concerten in AFAS Live op 5 en 6 oktober a.s. De show van 5 oktober is uitverkocht maar voor de matinee voorstelling van 6 oktober is nog een aantal kaarten beschikbaar. Ik zit momenteel volop in de voorbereidingen en het belooft een prachtige show te gaan worden met leuke verrassingen. Ik heb er zoveel zin in.

Tot slot en hier word ik heel erg blij van, sier ik per vandaag de cover van de nieuwe Nouveau. Wat ben ik ontzettend blij en trots op deze foto. Hoop dat jullie ‘m net zo mooi vinden!

Liefs, Willeke