Het weekend van Willeke

Willeke was afgelopen zaterdag te gast bij twee coryfeeën uit de muziekwereld. Zaterdag schoof Willeke als gast aan bij de TinekeShow, elke vrijdag en zaterdag van 12.00-14.00 uur te beluisteren bij omroep MAX op NPO radio 5. De uitzending is terug te horen via deze link: https://www.nporadio5.nl/tinekeshow/gemist/uitzending/674434/15-06-2019

Julio Iglesias

Afgelopen zaterdag ben ik samen met een van mijn beste vriendinnen Wil Walet, naar Julio Iglesias in Ahoy, Rotterdam geweest. Toen mijn jongste zoon Kaj hoorde dat wij naar Julio gingen, vertelde hij dat zijn beste vriend Lodewijk Bianchi, evenals Wil, een grote fan is van Julio en zijn grootste wens was hem te ontmoeten.

Toen ging mijn brein meteen aan het werk en dacht: Ja, dit ga ik regelen! Ik belde Bianca, mijn steun en toeverlaat voor mijn aankomende ”Show van mijn leven” in het AFAS Live in Amsterdam op 5 en 6 oktober a.s. Zij wist 4 Golden Ring kaarten te regelen met alles erop en eraan! Zelfs de mooiste parkeerplaats naast de artiesteningang. Wij werden met alle égards door een aardige suppoost naar binnen geleid naar het restaurant. Super gegeten en toen naar onze plaatsen: rij 14, stoelnummer 23, 24,25, 26. Met een grote glimlach genoten mijn drie gasten van Julio: wat een charisma, met zijn nog steeds speciale stem.

Na een ongelooflijk mooi, ontroerend, kwetsbaar concert van onze Mr. J. Iglesias, werden wij door Tom Ketelaar, productieleider van Julio, opgehaald voor een ontmoeting met Julio himself. Spannend was het! Wij moesten even wachten, maar ik zei al tegen zijn PA: “Begrijp het ook wel als hij geen zin heeft”. Nou, nee hoor. Hij had gehoord wie ik was en zijn Nederlandse vrouw Miranda kende mijn vader en mij gelukkig ook.

Dus lang verhaal kort, met open armen werd ik als eerste ontvangen en kreeg een echte warme omhelzing van hem. Ik voelde mijn bloed stromen en voelde mij veilig en mijn tranen inhoudend ging ik met hem op de foto en straalde! Toen vroeg ik of mijn zoon en mijn vriendjes ook mochten komen en ja hoor, Bianca (DEMP Entertainment), mijn zoon, Lodewijk en mijn lieve vriendin Wil.

We hadden de avond van ons leven. Met mijn concerten op 5 en 6 oktober a.s.,  hoop ik op ‘’De show van mijn leven”. Want Julio, 75 en ik bijna 75, en wat mogen wij dankbaar zijn dat wij al meer dan 60 jaar dat trouwe publiek hebben!

Heel veel liefs,

Willeke