Optreden in Het Concertgebouw te Amsterdam, 19 juli a.s.

Willeke Alberti:

“In februari 2020 mocht ik twee fantastische concerten geven in Het Concertgebouw. Niet wetende dat vlak daarna Corona zou uitbreken en ik mijn jubileum theatertournee (i.v.m. mijn 75ste verjaardag) tot drie keer aan toe moest uitstellen. Ik dacht toen; als dit mijn laatste twee concerten zijn, zijn dat wel de allermooiste geweest.
Nu ben ik inmiddels 77 en ga ik dit jaar dan toch echt afscheid nemen van mijn favoriete theaters. Samen herinneringen ophalen, samen zijn met jong en oud, met repertoire uit mijn muzikale leven. En als kers op de taart treed ik dan ook nog een keer op in het prachtige Concertgebouw op dinsdag 19 juli a.s. in mijn Amsterdam”.

De kaartverkoop is vandaag gestart via de website van Het Concertgebouw: https://www.concertgebouw.nl/concerten/1704357-willeke-alberti