Samen Zijn met Waylon en Wibi Soerjadi

“Lieve Willeke,

Ik hoop dat alles goed met u gaat in deze bizarre tijd. Ik zal mijn bericht kort houden omdat we geen tijd te verliezen hebben…Zolang ik het liedje “Samen Zijn” ken, is het een liedje dat me altijd enorm geëmotioneerd heeft. Nu luisterde ik het van de week weer en mede door de situatie in de wereld op dit moment kwam het nog dieper binnen en kwam een idee bij me binnen…Ik zou graag met een aantal bekende muzikanten dit lied opnemen, ieder vanuit zijn of haar eigen isolement.
Maar alles valt en staat bij 1 ding, iets wat enorm belangrijk voor me zou zijn (no pressure) haha…
Komt ie… Zou u samen met mij dit prachtige lied nog een keer willen opnemen? Het zou een enorme eer voor mij zijn en een prachtig gebaar naar ons land in nood. Want alles wat we nu nodig hebben is elkaar”.

Zo begon het contact tussen Willeke en Waylon donderdag j.l. Vervolgens is het afgelopen weekend hard gewerkt aan de opnames van de nieuwe versie van ”Samen Zijn”. Een hart onder de riem voor iedereen.