Willeke met jubileumtour het land in!

Willeke Alberti wordt in februari 75 jaar en viert dit met een exclusieve verjaardagstournee langs een beperkt aantal Nederlandse theaters.

Vanaf eind maart tot begin 2021 zal Willeke Alberti in enkele theaters in Nederland te zien zijn met haar jubileumtournee.

’75 worden is een enorme mijlpaal, ik wil graag het hele jaar door met zoveel mogelijk mensen samen zijn en mijn verjaardag vieren’, aldus Willeke.

Willeke Alberti vertelt verder : ’Ik loop eigenlijk nog steeds op wolken na de twee concerten die ik in 2019 in AFAS Live heb gegeven. Wat was het geweldig en wat heb ik genoten. Dit heeft mij enorm geïnspireerd om weer het theater in te gaan. Ik vind het nog steeds een feest om op het podium te staan en heb nooit durven dromen dat ik dit op mijn 75ste nog mag meemaken.’

De theatertournee van Willeke Alberti is slechts 15 keer te zien in theaters door het hele land en wordt op passende wijze afgesloten in Koninklijk Theater Carré, op 22 januari 2021.