Willeke ontwerpt eigen kledinglijn

Nu te bestellen via: http://ernadereuver.nl/shop/willeke/

Deel van opbrengst komt ten goede aan de Willeke Alberti Foundation

april-_MG_0445 WEBversie

Vanaf 1 mei is de nieuwe kledinglijn van Willeke Alberti online verkrijgbaar. Willeke ontwierp de kleding samen met Erna de Reuver. De kleding wordt gebreid in de breifabriek van Erna in Boven-Leeuwen. 

De samenwerking tussen Willeke Alberti en Erna de Reuver kwam tot stand na een bezoek aan de breifabriek. “Ik was meteen enthousiast van d e producten in haar showroom en heb alles aangehad. Het was zo moeilijk om te kiezen dat ik met een auto volgeladen weer terug naar huis ging.” Aldus een enthousiaste Willeke. “Daarom was ik zo vereerd met het voorstel om mijn eigen kledinglijn te ontwerpen.”

“Toen we hier verder over gingen praten merkte ik meteen dat Erna hetzelfde denkt over ondernemen als ik. Het is een bedrijf waar al vele generaties in hebben gewerkt en niet lang geleden nam Erna het roer over van haar vader. Ze betaalt een eerlijke prijs aan haar leveranciers, onderneemt maatschappelijk verantwoord en produceert kleding van topkwaliteit.

Voor onze eerste collectie hebben we prachtige truien, poncho’s, sjaals en omslagdoeken uitgekozen die je met elke kledingstijl kan combineren. Kies zelf maar uit, het zijn de mooiste kleuren van Nederland! Rood, wit, blauw en oranje.”

De complete ‘Willeke’ lijn wordt geproduceerd in Breifabriek de Reuver in Boven-Leeuwen. Een deel van de opbrengst van de kleding komt ten goede aan de Willeke Alberti Foundation die zich inzet voor senioren en mensen met een verstandelijke of psychiatrische beperking.

De items (€ 49,95 tot € 69,95) zijn nu te bestellen via http://ernadereuver.nl/shop/willeke/