Willeke schrijft voorwoord

Willeke schreef het voorwoord van het boekje ‘Doe waar je blij van wordt’ van Anne Verstegen.

Willeke schrijft onder andere: “Toen ik het een aantal maanden geleden moeilijk had met de vele verliezen van dierbaren, ben ik met mijn nichtje Vonnie op vakantie gegaan. En wat ben ik blij dat zij toen het boekje ‘Doe waar je blij van wordt!’ in mijn koffer heeft gestopt! Alleen op vakantie heb ik de tijd en de rust om te lezen, dus het kwam precies op het juiste moment. 

Nog tijdens het lezen heb ik vanuit Bonaire een bericht naar Anne gestuurd dat ‘het boek me raakt’, ‘ik er heel blij van word’ en ‘dat ik zeker het voorwoord wil schrijven’. Ook schreef ik haar ‘dat ik dit al jaren roep’ en ‘dat wij met dit boekje heel veel mensen blij gaan maken!’ Want door dit boekje te lezen, word je er weer van bewust gemaakt dat het leven vooral leuk is en dat je daar zelf voor kunt zorgen.”

Meer over het boekje vindt u op doewaarjeblijvanwordt.nl